Jij bent zo grappig en ‘authentiek’ zijn opmerkingen die ik vaak krijg. 

Een groter compiliment kan je me niet geven, ik word er altijd een beetje verlegen van.  Maar daar merken jullie niets van hoor….als trouwambtenaar is verlegenheid ook niet echt een handige eigenschap. Je moet wel ergens voor durven staan! En dat doe ik ook, jullie ceremonie is bij mij dan ook in goede handen.

Wanneer jullie dit lezen dan zijn jullie echt geïnteresseerd, wat leuk! Blijf nog even hangen dan vertel ik hieronder wat over mijzelf. Ik zal mij even voorstellen:

 

Ik ben Ellen Severijnse, moeder van twee volwassen kinderen ( 27 en 24 jaar ) en ik woon met héél veel plezier in Santpoort, een dorpje vlakbij Haarlem. De liefde vier ik samen met Niek, de man waar ik zielsveel van houd en waar ik me thuis bij voel. In mijn vrije tijd tennis en padel ik bij LTC Groeneveen, echt zo’n gezellige club! Daarnaast werk ik 3,5 dag bij de gemeente Bloemendaal in het team Sociaal domein. Op dit moment coördineer ik de gemeentelijke opvanglocatie voor Oekraïense vluchtelingen in park Vogelenzang.  De aanleiding is natuurlijk vreselijk maar we doen keihard ons best de vluchtelingen een veilige woonomgeving te bieden. En dat lukt goed.

En dan de stap naar trouwambtenaar. Eerst alleen voor de gemeente maar later, vanaf 2019 begon ik met veel enthousiasme aan mijn avontuur als zelfstandig trouwambtenaar. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat dit vak me zo zou ‘grijpen’. Het is zo bijzonder om te mogen doen, ik realiseer me dat maar al te goed en ik ga er dan ook alles aan doen om jullie ceremonie bijzonder en onvergetelijk te maken. Gaan we elkaar binnenkort zien? Ik hoop het, laat maar een berichtje achter hieronder of stuur me een app, wel zo gemakkelijk!😏

 

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken!

Zijn jullie benieuwd naar wie ik ben en willen jullie weten of er een klik is? Stuur me dan een berichtje!

 

Aanbevolen door Zankyou