Trouwceremonie €750,00 (incl. btw)

Het schrijven van een mooie, persoonlijke toespraak is iets waar ik me voor de volle 100% voor in zal gaan zetten. Het bedrag wat ik vraag voor het voltrekken van jullie huwelijk en het schrijven van een speech is exclusief eventuele reiskosten en legeskosten van de gemeente. Het bedrag is inclusief: 

  • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek op een nader te bepalen locatie, dit gesprek is ook online mogelijk via Teams of Zoom. 
  • Een tweede, zeer uitgebreid gesprek, bij voorkeur bij jullie thuis. 
  • Een speech waar de liefde vanaf spat en waar jullie je helemaal in zullen herkennen. 
  • Alle informatie over de belangrijkste momenten van de ceremonie, zoals de rol van de personen die belangrijk voor jullie zijn, de eventuele gelofte (als jullie mijn hulp willen met het opstellen daarvan, doe ik dat met alle liefde), het JA- woord en het felicitatiemoment. En het inzicht in wanneer, wat er op welk moment en in welk tijdsbestek gaat gebeuren. 
  • Als er kinderen zijn, stel ik op verzoek een kinderakte op. 
  • Het contact met de gemeente over de trouwakte en het eventueel halen en brengen van de trouwakte. Dit geldt overigens niet voor een ceremoniële verbintenis: dit wordt geregeld via de gemeente waar het wettelijk huwelijk is afgesloten.

Bijzonderheden

Bijzonderheden bij een huwelijk wat ik sluit als zelfstandig trouwambtenaar
Ik mag in iedere gemeente huwelijken sluiten, maar let op: er komen dan naast mijn kosten ( €750,00 incl. btw ) nog extra kosten bij zoals de gemeentelijke leges en de aanwijzing voor 1 dag. Die kosten zijn bij iedere gemeente anders. Natuurlijk wil ik jullie hierover informeren maar op de site van de gemeente waar jullie huwelijk wordt voltrokken is dit ook terug te vinden.
Bijzonderheden bij een huwelijk wat ik sluit als trouwambtenaar van de gemeente Bloemendaal
Wanneer ik jullie trouw als trouwambtenaar van de gemeente Bloemendaal, zijn de kosten voor het aanmelden van mij als jullie trouwambtenaar en het opmaken van de akte inbegrepen bij het bedrag wat de gemeente voor een huwelijk in rekening brengt. In deze vorm breng ik zelf geen kosten in rekening. Check voor de kosten van een huwelijksvoltrekking in de gemeente Bloemendaal de site. 
Bijzonderheden bij een ceremoniële verbintenis
Wanneer ik jullie trouw tijdens een ceremoniële verbintenis, zijn jullie al eerder voor de wet op het gemeentehuis getrouwd. De meeste gemeenten doen dit vroeg in de ochtend en aan het begin van de week, hier zijn geen kosten aan verbonden. Check hiervoor de site van jullie gemeente. 

Steeds meer stellen geven een eigen invulling aan deze dag en kiezen voor een ceremoniële verbintenis. Jullie zoeken dan zelf een locatie waar jullie je goed bij voelen, misschien wel jullie eigen achtertuin. Deze manier van trouwen geeft veel vrijheid, waarbij ook de dag en tijd door jullie zelf gekozen kunnen worden.  

De kosten die ik in rekening breng voor een ceremoniële verbintenis zijn hetzelfde als die voor een ceremonie die ik voltrek als zelfstandig trouwambtenaar
( €750,00 incl. btw ). Bij deze vorm hoef je geen gemeentelijke leges of kosten voor het aanwijzen voor 1 dag te betalen. 

De herinnering die je later wilt hebben, moet je nu maken!

Zijn jullie benieuwd naar wie ik ben en willen jullie weten of er een klik is? Stuur me dan een berichtje!

 

Aanbevolen door Zankyou