Ik hou van mensen en straal dat ook uit ‘Jij bent zo grappig’, maar ook zo ‘authentiek’ hoor ik vaak. Een groter compliment kan je me niet geven.

Ik ben moeder van twee volwassen kinderen en woon met heel veel plezier in Santpoort. In mijn vrije tijd tennis en padel ik bij LTC Groeneveen, een club naar mijn hart. Daarnaast werk ik 3,5 dag bij de gemeente Bloemendaal in het team “Sociaal Domein’.  Als projectleider mag ik onder andere werken aan het verminderen van eenzaamheid en samen met een team van ervaringsdeskundigen óók aan een inclusieve gemeente, waarin iedereen mee doet. Onderwerpen die mij erg aanspreken en waarin het vooral draait om mensen.

in 2019 begon ik met veel enthousiasme aan mijn avontuur als zelfstandig trouwambtenaar. Ik had van tevoren niet kunnen bedenken dat dit vak me zo zou ‘grijpen’ Het is heel bijzonder om te mogen doen. Ik realiseer me dat maar al te goed en zal er dan ook alles aan doen om jullie ceremonie bijzonder en onvergetelijk te maken.

Trouwambtenaar Ellen Severijnse

You2wedding
KVK:77556674

Mail: ellen@you2wedding.nl

Tel: 0629482007